Biblionius

Un biblioniu és un punt d’intercanvi gratuït de llibres.BiblioniuFoto2

El funcionament és molt senzill:

  • qualsevol persona podrà agafar un dels llibres que es guardaran a dins i, si vol, endur-se’l a casa. Un cop llegit, té l’opció de quedar-se’l o tornar a deixar-lo al biblioniu perquè una altra persona en gaudeixi.
  • Només hi ha una condició: si agafes un llibre, n’has de deixar un altre.

L’objectiu és facilitar que els llibres que ja hem llegit circulin i, d’aquesta manera, potenciar i fomentar tant la lectura com la cultura de l’intercanvi i reutilització d’objectes. 

 

Ubicació biblionius a Vilablareix  [Fent clic a cada ubicació veureu la foto i l’adreça del biblioniu.] 

 

L’Ajuntament demana el màxim respecte i civisme per tal de mantenir els biblionius en les millors condicions i que el màxim nombre possible de persones en puguin fer ús.

 

Amb el suport de l'Agència de Residus de Catalunya

Agencia Catalana de Residus

 

 

L’Ajuntament demana el màxim respecte i civisme per tal de mantenir els biblionius en les millors condicions i que el màxim nombre possible de persones en puguin fer ús.Un biblioniu és un punt d’intercanvi gratuït de llibres. El funcionament és molt senzill: qualsevol persona podrà agafar un dels llibres que es guardaran a dins i, si vol, endur-se’l a casa. Un cop llegit, té l’opció de quedar-se’l o tornar a deixar-lo al biblioniu perquè una altra persona en gaudeixi. Només hi ha una condició: si agafes un llibre, n’has de deixar un altre. L’objectiu és facilitar que els llibres que ja hem llegit circulin i, d’aquesta manera, potenciar i fomentar tant la lectura com la cultura de l’intercanvi i reutilització d’objectes.

 

L’Ajuntament demana el màxim respecte i civisme per tal de mantenir els biblionius en les millors condicions i que el màxim nombre possible de persones en puguin fer ús.