Vilablareix rep un guardó dels premis de l'Agència de Residus de Catalunya

Premis ARC

 

Ha estat guardonat en la categoria recollida selectiva envasos lleugers de municipis entre 1001 i 5000 habitants amb un 14,84%

 

L’acte de reconeixement a les comarques i municipis amb millors resultats de prevenció de residus de l’any 2019 s’ha portat a terme aquest dijous 10 de desembre de forma telemàtica. Vilablareix ha estat reconegut a la categoria Recollida selectiva envasos lleugers, de municipis entre 1.001 i 5.000 habitants, amb un 14,85%.

 

L’alcalde de Vilablareix, David Mascort, ha agraït el guardó assegurant que “són els veïns i veïnes que fan possible que tinguem aquests resultats tan esplèndids en totes les fraccions, aquest any en especial als envasos lleugers”. Ha afegit que “A Vilablareix vam començar l’any 2013 amb el porta a porta i des de llavors cada vegada hem implantat millores. Ja fa dos anys que fem el pagament per participació, també recollim l’oli i la roba usada porta a porta”.

 

L’acte ha estat organitzat per l’Agència de Residus de Catalunya amb la presència de Marta Subirà, secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.