Vilablareix passa la primera fase de la convocatòria de subvencions per a habitatges de lloguer social

Convocatòria subvencions habitatges

L’Ajuntament de Vilablareix ha passat la primera fase de la selecció de la convocatòria de subvencions amb el fons europeus Next Generation per a la construcció d’habitatges de lloguer social. Aquesta convocatòria de subvencions forma part del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea.

 

El projecte presentat és el d’un edifici on es construiran 28 habitatges de protecció oficial destinats al lloguer i està situat al carrer Francesc Macià. L’import de la subvenció sol·licitada és de 945.000 euros, i es resoldrà properament en la selecció de la segona fase de la convocatòria. 

 

“La pandèmia ens ha fet endarrerir els diferents projectes d’habitatges de protecció oficial que estem treballant i vam creure que aquesta convocatòria de fons Next Generation era una bona oportunitat per a tirar endavant els de lloguer, hem de tenir present que els farem segur i que el termini d’execució és finals del 2026” assegura l’alcaldessa, Maite Tixis

 

La regidora de joventut, Judit Auguet, afegeix: “aquesta és una més de les diferents actuacions que tenim previstes per dur a terme aquest any en habitatges de protecció oficial. Vam obrir el registre de sol·licitants i volem donar sortida a tots i totes els qui s’hi ha inscrit. Per a fer-ho ja hem comprat 5 pisos dels que va construir directament l’Ajuntament que properament oferirem a la venda i també estem treballant en la construcció de 54 habitatges nous per a vendre”