Vilablareix liquida el pressupost de 2021 amb un romanent positiu

Ple març Vilablareix

L’Ajuntament de Vilablareix ha liquidat el pressupost de 2021 amb un romanent positiu de tresoreria, enguany de 1.095.932,98€. D’aquests, s’ha aprovat destinar-ne 660.000 a diferents actuacions d’inversió al municipi com ara la instal·lació de plaques fotovoltaiques als equipaments municipals, la construcció d’un circuit de bicis, la millora dels parcs infantils o diferents inversions dels equipaments esportius. “Seguim amb la mateixa tendència dels darrers anys en els quals la bona gestió ens permet tenir un romanent positiu de tresoreria que destinem a fer inversions que el municipi necessita i a augmentar els serveis que donem als nostres veïns i veïnes” explica l’alcalde de Vilablareix, David Mascort.

 

En el mateix ple s’ha aprovat definitivament el projecte executiu d’obra de la nova Escola Madrenc, després del període d’informació pública, la qual cosa permet començar les obres de forma immediata. 

 

Gràcies a les millores en els equipaments, aquest ha estat el primer plenari que s’ha emès en directe pel canal de YouTube de Vilablareix Televisió.