Vilablareix per la Marató de Tv3

Marató Tv3

La Marató de Tv3 es centra enguany en la pandèmia de la Covid-19. Des de Vilablareix organitzem una caminada per la Marató amb la col·laboració de les entitats del municipi el proper diumenge 13 de desembre. 

Les sortides estan programades de 10 a 11h des del parc de Salut i hi haurà alguna sorpresa en el recorregut.

 

Durant la caminada s’hauran de respectar les mesures de seguretat, utilitzant la mascareta i mantenint la distància de seguretat entre grups durant tot el recorregut. Hi haurà també gel hidroalcohòlic.

 

Les actuals mesures no ens permeten la intendència pels participants, així que es recomana portar aigua i algun aliment per realitzar la caminada.

 

Preu: donatiu de 5€ per adult i de 3€ per a infants fins a 12 anys. L’Ajuntament doblarà els donatius recaptats per la Marató de tv3.

 

Cal inscripció prèvia amb grup bombolla de màxim 6 persones. Les inscripcions s’hauran de fer a les oficines municipals abans del dijous 10 de desembre.

 

També pots col·laborar amb la Marató comprant la teva mascareta de Vilablareix fins el 18 de desembre a les oficines municipals. Té un preu de 2€ i els diners es destinaran íntegrament a la Marató de Tv3.