Vilablareix inicia una campanya per a reduir la velocitat dels vehicles

Campanya reducció velocitat

L’Ajuntament de Vilablareix inicia una campanya per a reduir la velocitat dels vehicles que travessen el municipi de punta a punta per la carretera Santa Coloma. La campanya arranca d’un seguiment que s’ha fet en aquesta carretera on s’ha detectat que els vehicles que hi passen superen la velocitat permesa.

‘L’origen de la campanya ve de que tot i les mesures implantades al llarg dels anys (rotondes, semàfors, passos de vianants...), encara hi circulen vehicles amb un excés de velocitat’ explica Jordi Frigola, regidor de serveis, espais públics, entorn natural i comunicació.

L’objectiu d’aquesta campanya no és multar als vehicles que corren massa, sinó conscienciar als viatjants, veïns i veïnes que redueixin la velocitat en el seu pas per la vila. ‘Hem optat per enviar un missatge en positiu, amb aquests cartells clars, que recalquen la necessitat de circular a la velocitat adequada de màxim 50km/h’, assegura Frigola.

Es tracta d’una campanya simpàtica on, a través d’uns cartells, s’envien missatges perquè els conductors afluixin. En elles s’hi pot veure escrit: ‘A poc a poc’, ‘redueix’, ‘amb calma’, ‘sense pressa’, ‘vigila’ i finalment una última lona on s’hi pot llegir ‘Vilablareix t’ho agraeix’.

 

Vilablareix t’ho agraeix

Amb aquesta campanya es vol transmetre una imatge de compromís amb el poble, d’agraïment i implicació amb aquest.

Vilablareix és un petit gran poble, on tots som necessaris per tirar endavant un bon projecte de futur. Utilitzant Vilablareix t’ho agraeix, es pretén implicar a tota la vila i així fer veure que entre tots i totes s’aconsegueix un poble millor gràcies a l’esforç i les bones praxis.