Vilablareix es suma als actes de la Marató de Tv3

La Marató 2021

Un any més Vilablareix es suma als actes per a La Marató de TV3, que enguany està dedicada a la Salut Mental. Es celebra el diumenge 19 de desembre amb una caminada en silenci que arrancarà a les 10 del matí des del parc de salut. És una caminada organitzada per Oncolliga. Les inscripcions anticipades seran fins el 6 de desembre a www.oncolliga.cat o bé al Restaurant Migdia de Vilablareix, on es podran recollir les samarretes els dies 16 i 17 de desembre de 9 a 16h. També es podran fer inscripcions el mateix dia al parc de salut i es donaran mascaretes enlloc de samarretes. El donatiu és de 10€ per persona. 

 

A dos quarts d’una del migdia hi haurà un vermut amb el concert de Miquel Abras a la plaça Perelló. El donatiu és de 5€ i a la mitja part es farà el sorteig de paneres de productes d’empreses col·laboradores. Les butlletes per entrar al sorteig les trobareu del 9 al 19 de desembre a les oficines municipals o en els actes per a la Marató de Vilablareix. El donatiu es destinarà íntegrament a la Marató de Tv3. 

 

A les cinc de la tarda hi haurà un concert de Nadal amb la Cobla Principal de Banyoles, organitzat per l’Associació Cultural de Vilablareix. Tindrà lloc al Casal de la Gent Gran i el donatiu serà voluntari. Les places són limitades i les inscripcions es poden fer al web de l’Ajuntament. 

 

A més, fins el 17 de desembre l’import de les mascaretes que es comprin a l’Ajuntament, es destinarà a la Marató. El preu per mascareta és de 2€ i es poden comprar a les oficines municipals.

 

També el divendres 17 de desembre hi haurà un tast de torrons amb la col·laboració de Torrons Vicens. Tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre a Can Gruart. El donatiu serà de 5€. 

 

Col·labora amb La Marató de Tv3!