Vilablareix commemora el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones

Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

El divendres 25 de novembre és el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones i des de l’Ajuntament s’han organitzat tot un seguit d’actes per a commemorar-ho.

 

El dijous 24 de novembre tindrà lloc l’espectacle infantil “La rateta voladora” de la companyia Mitja i Mitjoneta Teatre. Es tracta d’una obra de teatre que parla de la rateta feminista. Tindrà lloc a les 17:30h a Can Gruart. L’entrada té un preu d’1€ i es pot comprar al web de l’Ajuntament.

 

El mateix divendres 25 de novembre a les 19:30h hi haurà la lectura del manifest a Can Gruart a càrrec de les associacions del municipi. També hi haurà una encesa d’espelmes per crear el mural del 25n.

 

I acabarem amb la presentació del llibre “Maite vaig ser jo, podries ser tu” d’Àngels Roura, el dimarts 29 de novembre a les 20h a Can Gruart. L’acte compta amb la col·laboració de la psicòloga Elisabet Soler del SIAD Gironès-Salt. És una novel·la sobre la violència de gènere basada en l’experiència de l’autora. A més de mostrar el camí que inicia la víctima quan trenca la relació amb la parella, ens dona totes les claus per superar aquesta situació, recuperar el control i reconèixer les pautes del maltractador. Un llibre per ajudar a les persones que pateixen violència de gènere. T’ajuda i et canvia, ja que fa que no tornis a veure les relacions de la mateixa manera.