S'amplia l’àrea de descans de la piscina amb una nova zona esportiva i d’ombratge que serveix de refugi climàtic 

ampliacio zona descans biblioteca

L’ampliació consta d'una pista de voleibol platja, una de futbol platja, una sorrera, quatre zones d’ombratge, bancs, cadires, una font i properament un biblioniu. 

Recentment s’ha obert la nova ampliació de la piscina municipal. Es tracta d’un accés, des de la mateixa piscina, a una zona esportiva i d’ombratge que vol servir de refugi climàtic. Aquesta millora es troba a l’espai on antigament hi havia els barracons que s’utilitzaven per l’escola Madrenc. Després de la inauguració de la nova escola i que l’espai hagi quedat en desús, el consistori ha volgut donar-hi aquesta utilitat. 

Amb aquesta ampliació s’hi ha fet una pista de voleibol platja, una pista de futbol platja, una sorrera a més d’haver-hi quatre zones d’ombratge, bancs, cadires i una font. Els propers dies s’hi posarà també un biblioniu per fomentar la lectura d’entre la població. 

Per accedir a la zona de la piscina caldrà netejar-se els peus per no portar sorra a la piscina, pel que hi ha a disposició dels usuaris una dutxa i un rentapeus.  

El regidor d'Equipaments Municipals, Pau Rovira, ha manifestat que amb aquesta acció es vol ampliar la xarxa d’equipaments que fan de refugi climàtic al municipi alhora que amplia la zona de bany i lleure de la piscina: “estem transformant espais municipals per a la resiliència climàtica. Els pics de calor en època estival cada cop són més acusats i aquest espai, aprofitant el terreny de titularitat municipal, és una molt bona opció per practicar esport, essent una oferta lúdica més, mentre que et pots remullar després a la piscina. També s'ha pensat perquè es pugui fer servir la resta de l'any” Ha afegit que l’arbrat i els espais d’ombra que ja existien a l'antiga zona de l'escola es poden aprofitar i “fer més lleus les hores de més calor". 

No és l’única millora que s’ha fet a la piscina aquesta temporada, també s’han comprat 35 gandules que es troben situades a la zona de solàrium, per oferir una experiència més agradable als usuaris que fan servir l’equipament.  

Totes les millores, inclosa l’adquisició de les gandules, s’ha fet per un import aproximat de 45.000€. S’ha demanat una subvenció a la Diputació de Girona que està pendent de resoldre’s.