Rocòdrom per a infants de 5 a 11 anys a Vilablareix

Rocòdrom

Vilablareix ha estrenat aquesta setmana un rocòdrom destinat a infants de 5 a 11 anys. Es troba en una paret exterior del pavelló municipal i fa 5m d’ample i 1,60m d’alçada. En total hi han instal·lat 60 preses d’escalada i resina de quartz.

‘És un projecte que portàvem al nostre programa electoral l’any 2019 quan ens vam presentar i una demanda que el poble tenia ja feia anys. Ara, ja el tenim aquí perquè la mainada en pugui gaudir’ explica el regidor d’esports, Marc Avellí. 

Es va decidir fer-lo només per a infants de 5 a 11 anys perquè per a joves i adults es necessita més alçada i vigilància ‘Ningú t’assegura que un infant no hi vagi sol i prengui mal’ afegeix Avellí. 

El rocòdrom s’ha instal·lat a una de les parets exteriors del pavelló municipal ja que el més adient era fer-lo prop de la zona esportiva que forma el pavelló amb el parc de salut i el parc de cal·listènia que està al costat. També perquè es necessita un suport vertical per la seva instal·lació i la paret del pavelló era la millor opció, alhora era necessària una base tova per esmorteir les possibles caigudes i allà on es troba hi ha paviment de sauló i herba que fan aquesta funció.