Noves mesures i restriccions per a fer front a la Covid_19

Mesures i restriccions Covid-19

Davant les noves restriccions per a fer front a la Covid-19 l’Ajuntament de Vilablareix ha suspès totes les activitats culturals, recreatives i esportives que organitza, tant les que es celebren a l’exterior com les que es fan dins els equipaments municipals.

 

Els equipaments municipals que romandran oberts amb les mesures sanitàries són la Ludoteca Les Orenetes que manté el seu horari habitual, Can Ribotic, El Rusc, el camp de futbol i el pavelló municipal. En el cas del Camp de Futbol es permetrà dur a terme els entrenaments i partits del Girona FC de categoria juvenil que competeix a divisió d’honor. I el Pavelló Municipal d’Esports acollirà els entrenaments de l’associació esportiva de rítmica de Vilablareix que competiran en els propers Campionats d’Espanya. 

 

Els equipaments que romandran tancats fins a nou avís són Can Gruart, el Casal de la Gent Gran i la Biblioteca que mantindrà el servei de préstec i devolució de llibres amb cita prèvia enviant un correu a biblioteca@vilablareix.cat