Neix el Vilacomerç Lab

Vilacomerç Lab

Vilacomerç Lab és una iniciativa de l’Ajuntament de Vilablareix per donar suport als comerços i negocis que necessiten material complementari per a la realització de fotografies i vídeos dels seus productes, destinades als seus webs, e-commerces i/o xarxes socials dels seus establiments.

 

‘És un projecte que enforteix i dona continuïtat a tot el seguit de formacions que des de l’Ajuntament oferim als professionals, autònoms i empreses del municipi i de fora del municipi’ explica la regidora de promoció econòmica, Imma Vilà.

 

Aquest projecte cobreix dues necessitats: la primera és la formació especialitzada en fotografia i vídeo màrqueting, així com la formació en creació d’e-commerce i plataformes de marketplaces. I la segona, és la de disposar d’un espai gratuït per a ús individual i que compta amb material visual amb caixa de llum, softbox, trípodes, gimbal i fons infinit. A més d’un ordinador per editar el material aconseguit i testejar plataformes d’e-commerce.

 

L’objectiu principal és ajudar als negocis que estan interessats en millorar la seva imatge, crear continguts visuals i obrir nous canals de venta on-line.

 

‘Fem un pas més per ajudar i orientar les empreses que volen iniciar-se en el comerç electrònic i fer-se visibles a les xarxes’ afegeix Vilà.

 

En l’actualitat, estem vivint un canvi d’hàbits de consum dels compradors i totes les empreses petites i grans s’hi han d’anar adaptant. Per aquest motiu l’Ajuntament de Vilablareix es vol acompanyar a les empreses en aquest procés de digitalització. ‘A través d’aquest servei els hi donem un cop de mà. Poden utilitzar l’espai i l’equipament tècnic per fer fotografies i vídeos, amb l’acompanyament dels nostres tècnics. Els posem en contacte amb els professionals d’aquest sector i anem creant xarxes entre ells. Així, els donem suport en aquest àmbit’ conclou Vilà.

 

Aquest espai el poden fer servir totes les empreses i emprenedors/es posant-se en contacte a través del correu electrònic empresa@vilablareix.cat o pel telèfon/whatsapp 972 49 56 55

També poden demanar assessorament a través d'aquest enllaç http://xarxaempren.gencat.cat/ca/coneix-la-xarxa-empren/formulari/request/?entitat=164&nomPublic=Ajuntament+de+Vilablareix

Podeu consultar les formacions que s'organitzen a https://linktr.ee/vilablareix_cat