La Festa Major torna amb un programa carregat d’activitats del 6 al 15 de maig

Festa Major 2022

Després de dos anys de pandèmia enguany del 6 al 15 de maig podrem tornar a celebrar amb total normalitat la Festa major de Vilablareix. El primer cap de setmana comptarem amb la caminada nocturna, l’exposició d’art, el concurs de plantes i flors, el vermut musical amb Salva Racero, la prova ciclista en BTT, sardanes i havaneres. 

 

El segon cap de setmana arribarà més carregat d’activitats amb les barraques, els concerts i el pregó de la Festa Major que tindrà lloc el divendres 13 de maig a les 20:30h a la plaça Perelló. Anirà a càrrec de Miquel Quesada, metge de família del consultori de Vilablareix i de la Carme Jiménez, infermera jubilada del consultori. 

El mateix divendres a les barraques es farà el 7è Concurs de grups musicals novells i a continuació pujarà a l’escenari el grup The Tyets. Aquest any els concerts es traslladaran al parc del carrer Raset, degut a les obres del nou camp de futbol 7 que s’està construint en el lloc on es solien fer les barraques.

El dissabte hi haurà les actuacions d’Orquestra Diversiones i La Masovera Barbuda. Abans, però, actuarà el grup Oxigen, guanyadors del concurs de grups novells 2021. 

 

Al llarg del cap de setmana hi haurà activitats per a totes les edats, els més menuts gaudiran d’espectacles infantils i tallers, mentre que la gent gran podrà participar d'un sopar popular al pavelló, balls amb Blue Moon, sardanes i concert amb La Principal de la Bisbal

Consulta l'agenda del web!