La Festa Major de Vilablareix es celebrarà del 13 al 21 de maig

Festa Major 2023

Del 13 al 22 de maig celebrem la Festa Major de Vilablareix amb un programa carregat d’activitats i alguna novetat. El primer cap de setmana de la festa comptarem amb la caminada nocturna, l’exposició d’art, el concurs de plantes i flors, el vermut musical amb Litus3, la prova ciclista en BTT, sardanes amb la Cobla Foment del Montgrí, i havaneres amb Peix Fregit.

 

El segon cap de setmana arribarà més carregat d’activitats amb les barraques, els concerts i el pregó de la Festa Major, a càrrec de l’Esplai Kamono, que tindrà lloc el divendres 19 de maig a les 20h a la plaça Perelló. Tot seguit, es farà la Gimcana Entorratxa’t organitzat per l’Associació de joves Cal Jove. La gimcana anirà acompanyada pel grup de percussió BlocQuilombo. 

També podreu gaudir del teatre "El crèdit, versió femenína" de la companyia Els Rovellats de Cartellà a les 21:30h al pavelló municipal. 

El mateix divendres a les barraques es farà el 8è Concurs de grups musicals novells i a continuació pujaran a l’escenari el grup Malson Atmosfèric, guanyadors del concurs de grups novells 2022, Buhos i Banda Neon. Les barraques i els concerts es faran com l’any passat al parc del carrer Raset.

El dissabte hi haurà les actuacions de Marcel i Júlia, Orquestra Di-versiones i Orquestra Damm-er.

 

Al llarg del cap de setmana hi haurà activitats per a totes les edats, els més menuts gaudiran d’espectacles infantils i tallers, mentre que la gent gran podrà participar del sopar popular, balls amb Blue Moon, sardanes i el concert amb La Principal de la Bisbal.

 

Una de les novetats d’enguany és la baixada de carretons anomenada ‘Baixada de Sants Carretons’ ja que tindà lloc a la carretera de Sant Roc, que enllaça l’Ermita de Sant Roc amb l’Església de Sant Menna. 

 

Festa Major 2023

 

2 Festa Major 2023