"Els sentits del Joc", nova exposició a Can Gruart

Inauguració els sentits del joc

 

“Els sentits del Joc” és una exposició que fa un recorregut sensorial per la memòria lúdica. Des de l'oïda, al tacte, passant per les olors...Aquesta exposició fa que grans i petits explorin i gaudeixin dels sentits. L’exposició estarà disponible del 13 de setembre al 27 d’octubre al Centre Cultural Can Gruart. 

❝Els sentits són petits botons que ens permeten despertar records molt concrets: el tacte de la fusta, l’olor a xocolata o el so d’una baldufa rodolant poden connectar-nos amb moments del nostre passat. També amb la nostra memòria lúdica, aquells instants de joc en els quals una olor, un so o una textura prenien tot el protagonisme. Aquest binomi format pel joc i els sentits és el protagonista d’Els sentits del joc, un espai convertit en un viatge sensorial a la infància, despertant els records d'aquells moments de joc a través de l'estimulació dels diferents sentits. Un espai memorial del joc que aconsegueix traspassar generacions i connectar amb la nostra memòria lúdica. A l’exposició trobareu diferents estacions interactives que plantegen petits reptes sensorials i, al final del recorregut, un espai de joc lliure amb el qual interactuar i gaudir en família o amb amistats tot jugant a construir els records del demà. Conjuntament revivim i creem memòria lúdica!❞

 

imatge de l'exposicióImatge de l'exposició 2

 

L'exposició es va inaugurar el passat 13 de setembre amb els comissaris Cati Hdez i Pau Regincós que juntament amb l'alcaldessa, Maite Tixis, i la regidora d'educació, Sònia Ruiz van dedicar unes paraules als nens i nenes, i famílies que estaven presents. El dia de la inauguració també va haver-hi una dinamització a càrrec de Jocs Anònima a l'entrada de Can Gruart on els infants van saltar a la corda, van jugar amb cartes, i amb altres jocs tradicionals. 

 

Dinamització Anònima