El CAP de Vilablareix ja disposa d'un ecògraf

Ecògraf CAP

Fruit d’un conveni entre l’Ajuntament de Vilablareix i el Departament de Salut, s’ha dotat el CAP de Vilablareix amb un ecògraf, una eina d’exploració amb el que els professionals sanitaris podran prendre decisions en el procés d’avaluació diagnòstica terapèutica del pacient.

 

A més, disposar d’aquest ecògraf al consultori local suposa un benefici important pels ciutadans de Vilablareix, evitant que es desplacin al CAP de Salt o als hospitals per a fer-se les proves. El Dr.Miquel Quesada, metge de família, explica que ‘inclús es pot fer en els domicilis de les persones que són més fràgils i no es poden desplaçar’ i afegeix: ‘acostar la tecnologia augmenta la qualitat de l’assistència que podem donar’.

 

David Mascort, Alcalde de Vilablareix, ha explicat que ha estat un esforç que ha valgut la pena fer pel poble: ‘Estem molt contents amb l’arribada de l’ecògraf al consultori municipal, és un pas important per la qualitat de l’assistència a peu de carrer. Aquest aparell fa que puguem aproximar molt més el nostre diagnòstic als veïns i veïnes en qualsevol de les possibles malalties’.

 

L’Ajuntament de Vilablareix ha invertit un total de 16.335,00 euros en la compra de l’ecògraf que ja ha arribat al CAP de Vilablareix.