“Comprar a Vilablareix té premi” la nova campanya comercial

Comerç Local

L’Ajuntament de Vilablareix ha engegat aquest Nadal una nova campanya comercial “COMPRAR A VILABLAREIX TÉ PREMI”

 

Pot participar-hi qualsevol persona que realitzi una o vàries despeses en el mateix negoci de Vilablareix i que siguin igual o superior a 20 euros. Les vendes han de ser a particulars; les butlletes de vendes d'empresa a empresa no seran vàlides.

Les persones participants poden optar al premi d’un val de 500€ per gastar a comerços o empreses de Vilablareix. Trobareu la gran majoria d’empreses de Vilablareix amb serveis a particulars a aquest directori d'empreses: http://www.ddgi.cat/comerc-a-casa/vilablareix

Seran vàlids els tiquets o les factures de les despeses efectuades entre aquestes dates: de l’1 de desembre de 2021 fins al 28 de febrer de 2022 (ambdós inclosos). No és vàlid el comprovant de pagament del datàfon de la targeta.

 

Els clients que han realitzat una despesa igual o superior a 20€, en una o vàries compres d’un mateix establiment dins del període anteriorment esmentat, podran omplir una butlleta en la que adjuntaran el/s tiquet/s o la/es factura/es original o fotocòpia. Aquesta butlleta li serà oferta pels comerços o empreses participants; també n’hi haurà de disponibles a l’Ajuntament de Vilablareix o a l’oficina de El Rusc.

 

Els clients, una vegada tinguin la butlleta correctament omplerta, hi hauran d’adjuntar el/s tiquet/s o factura/es mitjançant una grapa, tira adhesiva o cola. Caldrà assegurar-se que quedin fermament units. Posaran depositar la butlleta amb els justificants de despesa a les urnes que estaran a alguns comerços i negocis participants.

 

També hi hauran urnes a l’Ajuntament de Vilablareix, a Can Gruart i a l’oficina de El Rusc.

 

El sorteig es realitzarà la primera setmana de març.

 

Us animem a participar-hi!

 

Consulteu les BASES DEL CONCURS