Aprovada la sol·licitud al PUOSC per a tres nous projectes

El ple de Vilablareix, celebrat ahir al vespre, ha aprovat incloure tres projectes urbanístics a la convocatòria d’ajuts al Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) de la Generalitat de Catalunya pel període 2013-1016.

 

Els projectes que s’han inclòs són la millora del xarxa d’aigua potable, el soterrament de serveis de la plaça Perelló i la reforma i adequació de l’Ajuntament. L’alcalde, David Mascort, ha explicat que el desenvolupament d’aquests projectes es podran fer realitat en el cas que la Generalitat aprovi la subvenció.

 

“Són obres de necessitat bàsica per al nostre municipi, com ja hem fet en d’altres, que inclouen actuacions com canviar canonades, soterrar els serveis, arreglar les voreres i assentar aquest tram final del carrer Perelló”, ha afegit l’alcalde, David Mascort.

 

A més, en el ple de caràcter extraordinari, també es va aprovar per unanimitat una moció de suport a la Declaració de Sobirania del Parlament de Catalunya. En aquest punt, l’alcalde ha manifestat que aquesta moció dóna suport “a una institució que entenem que ha de ser sobirana”.