ANUL·LADA LA 14 FIRA DE LA TARDOR DE VILABLAREIX

Fira tardor anulada

DEGUT A LA PREVISIÓ METEOROLÒGICA, HEM HAGUT D'ANUL·LAR LA 14A EDICIÓ DE LA FIRA DE LA TARDOR.

 

DISCULPEU

 

Vilablareix celebra aquest diumenge 25 de setembre la 14a edició de la Fira de la Tardor. La jornada arrencarà amb la tradicional caminada popular organitzada pel Casal de la Gent Gran a les 8h del matí. La inauguració tindrà lloc a les 10h del matí a la plaça Perelló on també hi haurà esmorzar a càrrec de l’Ateneu de la Dona de Vilablareix. Al llarg de tot el dia hi haurà les parades d’artesans, demostracions d’oficis, la trobada de puntaires, exposicions,  la trobada de motos, jocs infantils i passejada amb Ponis. El que no trobaran enguany els visitants és la mostra d’animals vius. Hem apostat per treure els animals vius veient els canvis de temperatura i les condicions climàtiques que ens trobem a dia d’avui. Els últims anys han patit calors i nerviosismes i per aquest motiu hem pres la decisió de no exposar-los a la Fira explica la regidora de festes, Judit Auguet.

 

Com a novetat a les 11h del matí el grup Vilablareix Sardanista ballarà unes sardanes a la Plaça Perelló invitant a que els assistents s’hi sumin. És un grup de sardanes que s’ha creat enguany i que es reuneixen dos cops al mes per practicar aquesta dansa tradicional catalana.  També com a nova incorporació i per donar a conèixer aquest esport, la Petanca farà un petit torneig el mateix diumenge de la Fira.

 

El que va ser novetat la darrera edició i es manté aquest any és la ruta amb trenet que circularà al llarg del dia pels carrers del municipi. El recorregut serà el mateix que l’any passat, sortirà de l’Avinguda Lluís Companys i recorrerà pels indrets més destacats del poble exposant la seva importància i història. 

 

Al llarg del dia es podrà visitar una exposició a Can Ballí on s’hi representarà un taller de modista on s’hi trobaran també vestits de diversos hereus i pubilles que ha tingut Vilablareix al llarg dels anys. 

 

Cal destacar l’èxit d’inscrits al Crazy Kids Market, el mercat infantil on els nens i nenes fins a 12 anys venen objectes que ells mateixos han creat al llarg de l’estiu. Enguany s’hi ha apuntat més de 30 infants. Estem molt contents amb l’èxit del Crazy Kids Market dins la Fira. Considerem que fer partícips als infants, fa que es sentin més seva la fira del municipi. D’aquesta manera es creen sinèrgies entre l’artesania i les arts plàstiques afegeix Auguet.

 

A les 12:30h gaudirem també del vermut musical amb Elena Gadel a la piscina municipal. Així donarem el tret de sortida al cicle de concerts del Vilablareix En Viu. 

 

Per la tarda hi haurà una exhibició de gossos i a partir de les 17h una cercavila conduirà als visitants a la plaça Perelló on hi haurà l’espectacle familiar de titelles a càrrec de la Baba Barota La Mulassa de Girona, que tancarà la Fira de Tardor 2022.

 

Un any més es torna a activar el concurs de fotografies d’Instagram on hi podran participar els visitants amb el hashtag #instardor22

 

I per anar escalfant motors, al llarg de la setmana hi haurà activitats com un tast de ratafies i un conta contes a Can Gruart aquest dimecres 21 de setembre, un taller de cosmètica natural facial, el dijous 22, un taller de menús de tardor amb l’Ateneu de la Dona el divendres 23 i la primera edició de Cal Jove Music Bar el dissabte 24 amb l’actuació d’Albert Cros. 

 

Fira Tardor 2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fira Tardor Vilablareix 2022