Abona't a la piscina municipal aquest estiu!

piscina municipal

A partir del dijous 2 de juny ja es podran realitzar els abonaments per la piscina municipal. Es recorda que no es fan carnets físics, atès es disposa d’un sistema de reconeixement facial pel control d’accés a les instal·lacions.

 

Es torna a implementar el carnet groc, que permet als joves abonats anar a les piscines municipals de Quart, Fornells i Aiguaviva. És una iniciativa dels quatre municipis, que tenen estudiants d’ESO i Batxillerat de l’IES Vilablareix. Aquests joves sí que s’hauran de fer un carnet físic, en paper, per accedir a les piscines de Quart, Fornells i Aiguaviva. 

 

Com cada any, durant els mesos de juny i juliol els matins de dilluns a divendres es reserva gran part de l’aforament de la piscina pels casals educatius i esportius organitzats per l’ajuntament i les entitats esportives del poble. Pels nous abonats, heu de saber que entre setmana els migdies i la darrera hora de la tarda són les estones de bany més tranquil·les.

 

Com realitzar l’abonament?

-       Preferiblement per internet: Seguiu les instruccions que trobareu al web municipal

Important: si l’any passat no us vau fer l’abonament, haureu d’adjuntar una fotografia recent i de bona qualitat de cada usuari. Caldrà indicar en el nom d’arxiu de la fotografia el nom i cognom (o el DNI) de la persona que apareix a la fotografia. Moltes gràcies.

Per demanar suport per realitzar aquest tràmit podeu demanar cita prèvia a l’ajuntament.

 

-       Presencialment a l’Ajuntament: Demanant cita prèvia per telèfon. Us informaran de quina documentació caldrà dur. 

 

Preus: 

Abonament familiar:

            Quota ordinària 500€

            Quota Empadronats 125€

Per cada fill/a major de 16 anys:

            Quota ordinària 60€

            Quota empadronats 30€

 

Abonament individual:

            Quota ordinària 300€

            Quota empadronats 75€

 

Abonament individual majors de 65 anys 

            Quota ordinària 300€

            Quota empadronats Gratuït, però cal fer la inscripció

 

Horaris de bany: 

Juny* i juliol de 10:30 a 20:30h

Agost i setembre de 10:30 a 20h.

 

*La data d’obertura de la piscina serà el dissabte 18 de juny. Possiblement entre setmana només s’obrirà a les tardes de 16 a 20:30h mentre hi hagi el curs escolar.