15ª FIRA DE LA TARDOR DE VILABLAREIX

firatardor1

 

Un any més, Vilablareix celebra la fi de l’estiu i l’inici de la rerevera amb la Fira de la Tardor. Ja és aquí la quinzena edició d’aquesta exposició on festegem la tradició pagesa i d’artesania. Durant tota la setmana tindrem diverses activitats com la creació d’un menú inspirat en la tardor o el tast de rom, que acompanyaran el colofó final del dia de la fira, diumenge 24, on parades d’artesania, pagesos mercants, vermuts, exhibicions, i activitats per tots els gustos i edats, faran d’aquesta fira un bon record a conservar.  

La inauguració serà a les 10 h a la Plaça Perelló a càrrec del conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort i de l'alcaldesa de Vilablareix, Maite Tixis. Seguidament, se celebrarà la trobada de puntaires, que hi seran fins a les 13 h. Els nens i nenes del poble us esperen a l’avinguda Lluís Companys de 10.30 h  a 13.30 h al Crazy Kids Market, on vendran coses fetes amb molta cura per ells mateixos. A les 11 h, no us ho perdeu! Ballada de sardanes amb Vilablareix Sardanista, i tot seguit a les 12h tindreu el Vermut Popular a càrrec de l’Ateneu de la Dona a Can Ballí, i a les 12.30 h el Vermut Musical a càrrec d’en Sergi Carbonell a la piscina municipal, aquest serà el segon concert del Vilablareix en Viu d’aquesta edició. 

Si al matí heu sigut capaços d’atrapar i fer xerinola, a la tarda també tenim activitats per gaudir d’aquesta festa.  Exhibició de gossos Agility a les 16 h al carrer Marroc, Cercavila “La Mala Baba” a les 17 h del carrer Marroc a la plaça Perelló, amb un espectacle de titelles a càrrec de la Baba Barota La Mulassa de Girona a les 18 h a la plaça Perelló per posar punt final a la Fira de la Tardor 2023.  

A més durant tot el dia podreu gaudir de passejades en poni, circuit de trenet, activitats infantils, exhibició d’oficis, servei de bar a càrrec de l’Ateneu de la Dona, i una exposició de la pagesia i artesania vilablaretenca a Can Ballí. La regidora de festes, Sònia Ruiz, assenyala que “És per això que la nostra Fira de la Tardor s’ha consolidat com un referent del sector artesà, lúdic i familiar. És una fira molt esperada per a tots nosaltres on podem gaudir durant tot el dia d’un munt d’activitats.”  

Esperem veure-us a tots i totes! 

Un any més us convidem a participar en el concurs de fotografies d'Instagram utilitzant el hashtag #InsTardor23  

Us deixem l’enllaç per descarregar el díptic de la Fira de la Tardor 2023 aquí https://drive.google.com/uc?id=1n7VdwUCP1iNJGXlSzEpDu25xpCvRnPzH&export=download

 

diptic1diptic2