Vilablareix és el municipi que millor recicla de tot Catalunya

Dades reciclatge Vilablareix

 El director de l’Agència de Residus de Catalunya, Isaac Peraire, ha donat a conèixer avui els resultats del balanç de la gestió dels residus municipals corresponent a l’any 2022. 

 

El municipi amb millors resultats és Vilablareix, amb un índex de recollida selectiva del 92,61% amb les dades de 2022. “Estem immensament feliços d’haver aconseguit aquesta fita col·lectiva com a poble. Avui més que mai, ens sentim orgulloses i orgullosos de ser de Vilablareix” afirma l’alcaldessa de Vilablareix, Maite Tixis.

 

La recollida selectiva amb el porta a porta és un projecte que es va impulsar a Vilablareix a l’octubre de 2013, ara fa 10 anys. “I ho hem aconseguit gràcies a la implicació de tots i cadascun dels nostres veïns i veïnes. Sense el seu compromís avui no seríem un referent al país. Vull agrair també a tots els tècnics de l’Ajuntament i a l’empresa que ens fa la recollida per aquest èxit aconseguit” afegeix Tixis.

 

Des de l’Ajuntament es seguirà avançant amb l’objectiu del d’assolir el residu 0. És a dir, impulsar hàbits de consum que minimitzin la generació de residus. 

 

Des de l’Ajuntament us volem donar les gràcies a totes i a tots!