Nova Exposició a Can Gruart "Reflexions" de Jordi Galí

Expo novembre

És la primera vegada que ha obert la finestra per mostrar el seu món interior, en Jordi Galí és l’artista local de Vilablareix que exposa “Reflexions” del 6 al 30 de novembre a Can Gruart. La tendresa, la sensibilitat, el moment íntim d'introspecció... han despertat sempre la curiositat del pintor. Aquesta passió per l’art la té des de ben petit, tot i que s'ha volgut mantenir en l'anonimat i ho ha continuat fent com un hobby.  

En aquesta exposició l'aristat ha volgut deixar-se anar, i portar a reflexió els temes quotidians de la vida, concretament, el moment de "parar a reflexionar": aquell moment en el qual tot s'atura i només ets tu i la teva introspecció. La persona no hi és, està parada en el temps en aquest moment de reflexió "és un viatge endins, de desconnexió de l'exterior, un moment íntim" expressa en Jordi. La seva inspiració? Les fotografies càndides de dones.

La falta de color en els seus quadres té un sentit "la reflexió que fas no és mai en color, tampoc és en blanc i negre. No hi ha temps, ni color, ni valor. És un espai infinit que no saps mai on comença o on acaba". Barrejar matèries, la pintura a l'oli, l'aquarel·la, barrejar l'aprenentatge de tècniques, l'artista no vol enfilar-se en un estil marcat "tocar diverses tecles ben tocades poden fer una gran peça" afirma.  

Si voleu visitar aquesta exposició, estarà disponible de dilluns a divendres 15:30 a 21:30 h al Centre Cultural de Can Gruart fins al 30 de novembre. 

exposició galí