L’enquesta per el retorn a la Ludoteca al mes de setembre

Retorn Ludoteca

Comença un nou curs i la Ludoteca Les Orenetes vol obrir les seves portes. I ho farà seguint les mesures de protecció individual i col·lectiva i d’autoresponsabilitat que marca la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

 

A la Ludoteca Les Orenetes es repensaran els espais i propostes lúdiques per tal de continuar complint amb la seva missió essencial de vetllar pel Dret dels infants al joc, com a eina imprescindible per al seu desenvolupament integral.

 

Els grups hauran de ser els més estables possibles, i és per aquest motiu que NO s’acceptaran usuaris de forma esporàdica durant el curs.

 

Per tal d’organitzar el nou curs i fer un retorn segur, la Ludoteca romandrà tancada la primera setmana de setembre i obrirà les seves portes el dilluns 7 de setembre. Les famílies interessades haureu de respondre a l’ENQUESTA que trobareu a la pàgina principal del web de l’Ajuntament.

 

La Ludoteca es posarà en contacte amb les famílies que omplin el qüestionari la primera setmana de setembre per informar de les mesures que hagi pres la Generalitat per l’obertura de les ludoteques i de la documentació necessària. Podreu decidir llavors si voleu apuntar l’infant.

 

Podeu omplir el FORMULARI del 15 al 31 d’agost.