L’Ajuntament de Vilablareix ofereix assessorament i formació per a la digitalització del teu negoci

Digitalitza el teu negoci

L’Ajuntament de Vilablareix realitzarà assessorament i formacions específiques per a la digitalització de 25 empreses i/o comerços gràcies a la subvenció de Projectes Singulars que ofereix la Diputació de Girona.

Amb aquesta acció es pretén donar un suport tècnic i didàctic a autònoms, empreses, comerços i professionals per a que puguin tenir una presència digital correcte ja sigui amb una pàgina web, desenvolupant les xarxes socials i altres eines com el whatsapp o l’email Marketing.

 

Aquest assessorament el poden sol·licitar els negocis de Vilablareix i poden escollir la quantitat d’hores que necessiten. L’assessorament pot ser de 2 a 12h per un tècnic del Rusc que anirà a l’empresa o botiga per ajudar-los en diferents eines de digitalització de les empreses.

 

Més endavant es crearà una línia de subvenció fins a un màxim de 600 euros en despesa per a les empreses que participin en alguns dels packs d’assessorament.

Per participar cal posar-se en contacte amb l’oficina de El Rusc per telèfon o per whatsapp al 972.495.655 o bé per correu electrònic empresa@vilablareix.cat