Coneixes les jornades de l'ocupació i formació professional?

jornades orientatives 2024

Del 3 al 5 d'abril celebrarem les 2es jornades de l'ocupació i formació professional destinada als estudiants que estan buscant cap on encaminar la seva trajectòria.

 

Des de l’Ajuntament fa anys que assessorem i orientem al jovent en l’etapa educativa i també en la vessant més professional. 

Són sessions recomanades a majors de 16 anys, persones estudiants de Batxillerat, de FP, Universitaris/es o bé per a emprenedors/es i persones que volen millorar en la feina. Les jornades comptaran amb xerrades, tallers, orientacions i activitats amb l'objectiu de mostrar i donar a conèixer tots els recursos formatius que s'ofereixen després de l'etapa de formació obligatòria i oferir informació sobre el mercat de treball per tal de facilitar el procés de presa de decisions.

Així doncs, es programen una sèrie d'activitats al llarg d'una setmana per tal de donar eines, resoldre dubtes i facilitar al jovent a crear el seu camí cap al món laboral. Entre elles s'hi poden trobar xerrades per a fer presentacions orals amb seguretat i sense por, taules rodones al voltant de la Formació Professional o per conèixer l'experiència que han tingut altres persones del municipi a l'hora d'escollir el seu futur.