Esports

 

Regidor: Marc Avellí Muñoz

La pràctica equilibrada d'esport ajuda a mantenir una bona salut física i mental, per tant, millora la qualitat de vida i ajuda a prevenir i disminuir, patologies dels  sistemes cardiovascular i respiratori i diversos músculs. Ajuda a cremar greix i, per tant, a prevenir l'obesitat.

Per això, l’Ajuntment, recolza les entitats esportives del poble i organitza classes de manteniment físic i aeròbic per a totes les edats. Caminar és també una activitat important pel adults i gent gran.

Intentem des d’aquesta regidoria apostar per a un “Esport per a Tothom”

Equipaments i entitats:

  • Pavelló Municipal

    • Pista poliesportiva, gimnàs, sala polivalent
  • Camp de Futbol Municipal

 

 

Altres activitats

  • Cursos i activitats

  • Atletisme (Col·labora en la Marxa Popular de Sant Roc)

  • Petanca (El Casal de la Gent Gran, organitza un campionat entre els seus socis i participa en competicions de la comarca.

La pràctica equilibrada d'esport ajuda a mantenir una bona salut física i mental, per tant, millora la qualitat de vida i ajuda a prevenir i disminuir, patologies dels  sistemes cardiovascular i respiratori i diversos músculs. Ajuda a cremar greix i, per tant, a prevenir l'obesitat.

Per això, l’Ajuntment, recolze les entitats esportives del poble i organitza classes de manteniment físic i aeròbic per a totes les edats. Caminar és també una activitat important pel adults i gent gran.

Intentem des d’aquesta àrea un “Esport per a Tothom”