Vilablareix obre un parc de cal·listènia

Parc cal·listènia

Ja està operatiu el parc de cal·listènia de Vilablareix, situat al carrer Marroc, a la zona verda del costat del pavelló.

 

La idea de construir un parc de cal·listènia sorgeix de la demanda d’un grup de joves del poble. Ha estat un procés participatiu amb els joves que han dissenyat el parc amb l’empresa encarregada de la construcció (Park’s 3.000) tenint en compte el pressupost marcat per l’Ajuntament. “Un grup de joves de 16 anys del poble es van posar en contacte amb nosaltres a través de l’Instagram Jove (@vilablareixjove) i després de vàries trobades i de compartir dissenys, vam decidir que, gràcies a la seva empenta, ho fèiem realitat” explica la regidora de joventut, Judit Auguet

 

“Vam pensar que seria un espai més al poble que molts veïns i veïnes el farien servir. Després del confinament vam veure que hi havia molta activitat física i vam tenir clar que el parc seria benvingut” afegeix Auguet.

 

El parc s’ha instal·lat amb la finalitat de tenir un indret més al poble i també perquè els joves es sentin recolzats en els seus projectes. Es va escollir la ubicació del pavelló perquè és una de les zones esportives de Vilablareix i es troba al principi i fi de la via verda. “A més, està al costat del parc de salut de la gent gran i és un lloc molt bonic, habitat i transitat” diu Auguet.

 

L’espai ocupa aproximadament 180m2 i ha tingut un cost total de 9.308€.