Torna la Fira de la Tardor carregada de novetats!

13a Fira Tardor Vilablareix

La 13a edició de la Fira de Tardor torna carregada de novetats el proper diumenge 26 de setembre, després de no poder-se celebrar l’any 2020 degut a les mesures sanitàries de la Covid_19. 

 

La jornada arrencarà amb la tradicional caminada popular a les 8 del matí organitzada pel Casal de la Gent Gran. La inauguració tindrà lloc a les 10h del matí a la plaça Perelló, seguida d’un esmorzar a càrrec de l’Ateneu de la Dona de Vilablareix. Un cop inaugurada la Fira hi haurà la trobada de puntaires a la plaça de l’Ajuntament, la trobada de motos antigues al carrer Marroc i el mercat de la mainada. Al llarg del dia hi trobareu parades d’artesans, demostracions d’oficis, mostra d’animals i jocs infantils. Com a novetat enguany s’inclou un circuit en tren per diferents espais del poble. La sortida serà a l’Avinguda Lluís Companys a partir de les 10:30h i circularà cada hora (amb aturada al migdia). 

 

Una altre de les novetats és el concert de Ginestà a la piscina municipal. Es tracta d’un concert que forma part dels vermuts musicals del Vilablareix En Viu. 

 

També hi haurà dues exhibicions de gossos detectors a les 13h i a les 17h al carrer Marroc. 

 

La darrera activitat de la jornada serà l’espectacle familiar “Somiacaixes” de la Cia.Anna Roca a les 17.30h a la pl.Perelló.

 

Degut a les mesures de seguretat de la Covid_19 s’haurà de seguir el recorregut marcat per la fira: Pl.Perelló, travessia Marroc, carrer Marroc i avinguda Lluís Companys.

 

Els dies previs a la Fira hi haurà activitats com un tast de formatges i vins, contes sota el til·ler de Can Gruart, i un taller de menús de tardor a càrrec de l’Ateneu de la Dona.  

 

Un any més es torna a activar el concurs de fotografies d’Instagram amb l’etiqueta #instardor21