No et perdis les Tardes de Can Gruart!

tardes de Can Gruart

Coneixes les tardes de Can Gruart? 

 

és una programació especial centrada per a famílies i nens i nenes a partir de 3 anys pensada per passar les tardes dels dimecres d'allò més bé! 

 

La programació és molt variada i passa per gèneres diversos com els contes o el teatre. Les inscripcions s'han de formalitzar a través de l'apartat Agenda de la web municipal i els espectacles tenen un cost simbòlic d'1€. 

 

Aquesta és la propera programació d'aquesta activitat:

 

En Bum i el tresor del pirata de la companyia homenots  

En Bum és un elefant que una nit s'assabenta que a la platja de la mitja lluna hi ha un tresor pirata amagat i farà tot el possible per trobar-lo. Se’n sortirà? 

Una divertida manera que els nens i les nenes s’introdueixin en el món de la bateria!!   

Dimecres 17 de gener a les 17.30 

PREU: 3 € 

A partir de 4 a 8 anys 

 

Les aventures de matito de la cia matito  

Matito té un amic molt especial, el Gall Antonio. Sí, és un gall i se l’estima molt. De vegades li fa vergonya d’explicar-ho a la gent, malgrat això Matito decideix regar més i més aquesta amistat, com si fos un arbre. I tant ell com l’Antonio tindran una dolça recompensa: aprendre a ser excel·lents amics. Un espectacle tendre, on cada escena es desenvolupa delicadament amb humor i simpatia, on veurem que les petites coses del dia a dia, són grans oportunitats per créixer. 

Dimecres  21 de febrer a les 17.30 

PREU: 3€ 

A partir de 3 anys 

 

La republica dels contes de la cia Jordi font  

En aquest espectacle hi trobaràs un lloc increïble: que a vegades apareix i a vegades desapareix. Un lloc ple de màgia, ple de llibertat: on qualsevol història es pot fer realitat. 

Fent un tomb per la República dels Contes descobriràs un munt d’històries d’amor, aventures, guerres, alegria, por, fantasies….. Acompanyat per oques escaladores, princeses pacients, peixos artistes, serps gegants i flors increïbles. 

Vine a conèixer LA REPÚBLICA DELS CONTES on tot és possible! 

Dimecres 20 de març  a les 17.30 

PREU: 3€ 

A partir de 3 anys 

 

Contes meravellosos. De la Companyia teatre Nu  

La Lola viu tancada a casa i recorda com, de petita, passava hores jugant i observant la natura que l’envoltava i imaginant-se contes meravellosos protagonitzats per tota mena de personatges fascinants. Aquest és un homenatge a l’autora i il·lustradora Lola Anglada i a totes les artistes que, de manera silenciosa, han marcat les infanteses de moltíssima gent. 

Dilluns 22 d'abril 17.30 

PREU: 3€ 

A partir de 3 anys 

 

El drac de riu de la cia Eva Gonzalez  

El drac del riu es un conte tradicional, amb prínceps i princeses, reis i reines, fades i mags, bruixes i bruixots, soldats, pirates, un drac, un riu, uns gats…, que introdueix els nens i nenes en el màgic món de la representació teatral. 

Dimecres 24 d'abril 17.30 

PREU: 1€ 

A partir de 3 anys 

 

*Només cal comprar entrada pels infants.

No t'ho perdis!  

 

DIPUTACIÓ DE GIRONA - SUBVENCIONS - Web oficial de l'Ajuntament de Sant  Jordi DesvallsFitxer:Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura.svg - Viquipèdia,  l'enciclopèdia lliureConsell Comarcal del Gironès