Assemblea Informativa per parlar d’habitatges de protecció oficial

Assemblea Informativa per parlar d’habitatges de protecció oficial

El proper dimecres 29 de gener a les 19:30h tindrà lloc a Can Gruart una assemblea informativa adreçada a joves per parlar sobre l’enquesta i els habitatges de protecció oficial.

 

En aquests moments l’Ajuntament de Vilablareix està estudiant si calen habitatges per a joves i si aquests han de ser de lloguer o de compra. Les vostres necessitats ajudaran a prendre les decisions correctes. És per aquest motiu que s’organitza una assemblea informativa.

 

Properament també estarà disponible a la web municipal una enquesta que, si l’ompliu, ajudarà a saber-ne les vostres necessitats. Es podrà fer fins el dia 31 de març de 2020.  

 

Recordem que a Vilablareix fins l’any 2008 no hi havia habitatges de protecció oficial i els joves havien de marxar a altres poblacions per poder comprar algun habitatge assequible. Va ser llavors que l’Ajuntament va crear la societat Vilablareix Futur S.L. per la construcció de dos edificis plurifamiliars de 46 habitatges, locals i aparcaments. Finalment, es van acabar construït un total de 122 habitatges de protecció oficial.