Creació d'empreses / emprenedors

Si tens una idea de negoci, ganes de tenir la teva pròpia empresa i necessites ajuda per a una planificació prèvia a l’activitat, aquí trobaràs l’ajuda per desenvolupar el teu projecte.

Oferim serveis d'informació, orientació i assessorament i formació a les persones emprenedores que tenen una idea de negoci, volen avaluar la seva viabilitat i posar-la en marxa. Aquests serveis pretenen ajudar a la persona emprenedora a crear i gestionar una empresa amb les màximes garanties.

Des d´aquest Servei t´assessorarem i t´informarem sobre tots els tràmits, ajuts, subvencions i altres recursos disponibles segons el tipus de negoci i les facilitats per a l'obtenció de finançament a les quals la gent emprenedora pot acollir-se.

A més a més, per aquells que voleu fer realitat la vostre iniciativa empresarial, es podrà accedir a un assessorament personalitzat per l'elaboració del vostre Pla d'Empresa, i rebre suport, informació i assistència tècnica en els diferents àmbits de gestió de l'empresa.

El servei de creació d’empreses és un servei gratuït que es presta a qualsevol persona emprenedora. I forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

Per on començar?

Les accions que duu a terme en el Servei de creació d’empreses de l’Ajuntament de Vilablareix estan realitzades amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement i el cofinançament, en un 50%, pel Programa Operatiu 2014-2020 del Fons Social Europeu, en el marc de l’objectiu d’inversió en creixement i ocupació.

PUBLICITAT

DOCUMENTS D'INTERÈS