Promoció econòmica

 

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament volem contribuir a donar respostes als reptes presents i de futur, desplegant un model de desenvolupament socioeconòmic basat en les necessitats i les potencialitats de Vilablareix.

L´objectiu fonamental de l’Àrea és conèixer la situació socioeconòmica de Vilablareix i poder adoptar en cada moment les mesures necessàries de reactivació de l’economia local. En conseqüència, les nostres actuacions aniran orientades a incrementar els llocs de treball, la millora de la qualitat de l’ocupació oferint espais d'orientació i formació, i afavorir el creixement del teixit econòmic i comercial de Vilablareix.

A la vegada, és necessari lligar el creixement als criteris de desenvolupament sostenible i mediambientals, impulsar la cohesió social, i afavorir la participació i la concertació amb els agents socials i econòmics del municipi.

Aquests eixos vertebradors de la nostra actuació han d’ajudar al desenvolupament harmònic de Vilablareix i permetre´ns gaudir d´un poble modern, amable i sostenible.

Esperem, doncs, que a través dels nous serveis i actuacions de Promoció Econòmica ajudem a augmentar la qualitat de vida de les veïnes i veïns i afavorir el desenvolupament sostenible de Vilablareix.

 

AODL vilablareix web