Vilablareix celebrarà aquest diumenge 24 d’abril la 1a Fira d’Entitats

1a Fira d'Entitats de Vilablareix

Neix a Vilablareix la Fira d’Entitats, un espai per conèixer les diferents entitats i poder veure el teixit associatiu del nostre municipi. Totes elles podran promocionar-se i ampliar així els seus participants. ‘La primera Fira d’Entitats de Vilablareix és el resultat d’un treball comunitari entre diferents entitats, associacions i serveis del poble amb l’objectiu de donar-les a conèixer, reforçar les existents, crear sinèrgies i donar espais de participació a la gent del poble’ explica la regidora d’afers socials, Maite Tixis.

 

Durant la fira, que tindrà lloc aquest diumenge 24 d’abril de 10 a 14h, els assistents podran practicar els esports que tenim al municipi i, sobretot, passar-ho bé participant de totes les activitats que es faran al passeig i plaça Catalunya. Entre elles hi haurà una exhibició de la Coral Sant Roc, balls en línia a càrrec del Casal de la Gent Gran, Babydance, teatre, contes, així com exhibicions esportives de taekwondo, tennis taula i bàsquet.

 

A més, tots els assistents a la fira podran obtenir un passaport on hi apareixeran totes les entitats i associacions del poble. El podran anar segellant a mida que participin a les activitats o passin pels estands de cada una d’elles. Amb un mínim de 7 entitats segellades, els participants obtindran un obsequi. 

 

La regidora, Maite Tixis, remarca que ‘aquest treball en xarxa al municipi es va iniciar des de l’Ajuntament de Vilablareix amb la creació de la Comissió d’Anàlisi d’Intervenció Comunitària del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, posteriorment ens vàrem adherir al projecte Educació 360 com a municipi i actualment hi dona suport també el projecte comunitari Fem Xarxa. Des del municipi volem potenciar el treball en xarxa i crear espais comunitaris de reflexió per avaluar les accions desenvolupades i plantejar nous reptes. És un espai dinàmic, participatiu i valorem la necessitat de generar complicitats entre les diferents àrees, serveis i agents socials del municipi per treballar de forma conjunta i que els nostres veïns/es en surtin beneficiats’.