Piscina municipal de Vilablareix, estiu 2024

piscina municipal

Ja es poden realitzar els abonaments per la piscina municipal.

Es recorda que no es fan carnets físics, atès es disposa d’un sistema de reconeixement facial pel control d’accés a les instal·lacions.

Es torna a implementar el carnet groc que permet als joves abonats anar a les piscines municipals dels municipis de Quart, Fornells i Aiguaviva. És una iniciativa dels quatre municipis, que tenen estudiants d’ESO i BAT a l’IES Vilablareix. Aquests joves sí que s’hauran de fer un carnet físic, en paper, per accedir a les piscines de Quart, Fornells i Aiguaviva.

Com cada any, durant el juny a les tardes i juliol als matins de dilluns a divendres es reserva gran part de l’aforament de la piscina pels casals educatius i esportius organitzats per l’Ajuntament i les entitats esportives del poble. Pels nous abonats, sapigueu que entre setmana els migdies i la darrera hora de la tarda són les estones de bany més tranquil·les.

 

COM REALITZAR L’ABONAMENT?

PREFERIBLEMENT PER INTERNET: seguiu les instruccions que trobareu al web municipal. Important: si en els darrers dos anys no us vau fer l’abonament, haureu d’adjuntar una fotografia recent i de bona qualitat de cada usuari. Caldrà indicar en el nom d’arxiu de la fotografia el nom i cognom (o el DNI) de la persona que apareix a la fotografia. Per demanar suport per realitzar aquest tràmit podeu demanar cita prèvia a l’Ajuntament.

PRESENCIALMENT A L’AJUNTAMENT, demanant cita prèvia per telèfon. Us informaran de quina documentació caldrà dur.

 

preus piscina 2024

 

DATA D’OBERTURA I DE TANCAMENT:

Obertura: dilluns 17 de juny Tancament: diumenge 8 de setembre

 

HORARIS DE BANY: Del 17 al 21 de juny: de 15 a 20h Del 22 de juny al 8 de setembre: de 10:30 a 20h

BAR PISCINA A partir del dilluns 17 de juny, el bar de la piscina obre a les tardes.

 

FES EL TEU ABONAMENT A: https://seu.vilablareix.cat/SeuElectronica/ZonaPublica/Tramits/TramitsGenerics.aspx