Molt bon inici de curs a tots i totes!

L'alcaldessa, Maite Tixis, la regidora d'educació, Sònia Ruiz, la directora Maria Coll, el cap d'obra, Jordi Garcia,  i les mestres encarregades de posar en marxa aquest nou curs!

Des d’aquesta setmana, els més petits de la Llar d’Infants, els escolars del Madrenc i els alumnes de l’Institut inicien un nou curs que segur estarà ple de noves aventures i aprenentatges. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament volem desitjar a tots ells i elles, a la comunitat educativa i a tots els pares i mares un bon inici de curs 2023/2024. 

 

Entrada a l'escola

 

Aquest any, però, és especial per a Vilablareix. Estrenem la nova Escola Madrenc! Un projecte llargament reivindicat i pel que s’ha treballat durant molts anys per aconseguir fer-lo realitat. Per això, des de l’equip de govern volem fer un agraïment molt sincer a totes les persones que hi han estat treballant des del principi.

Volem agrair de tot cor la gran coordinació que hi ha hagut entre els tècnics municipals, l’empresa constructora i l’equip directiu. Una tasca imprescindible perquè avui hàgim pogut obrir les portes d’aquest nou equipament. Però no ens oblidem de la gran col·laboració dels mestres, del suport de l’AFA, i de la participació de molts pares i mares voluntaris que fins a l’últim moment han dedicat hores del seu temps lliure a endreçar aules. I, evidentment, al Departament d’Educació que ens ha ajudat a construir-la.  

Entre totes i tots hem aconseguit fer realitat un equipament molt desitjat que té una capacitat per 450 alumnes i amb una construcció moderna i accessible. L'Escola disposa de 6 aules d’educació infantil, 12 aules de primària, amb  patis diferenciats per a infantil i primària, així com un gimnàs, menjador, servei de biblioteca i aula psicomotricitat.  

 

Pati interiorinfantil

 

L’entorn de Can Gruart poc a poc va prenent forma amb l‘estrena de l’escola, el Centre Cultural, la Ludoteca i Biblioteca i el Casal de la Gent Gran a ple rendiment. I, ara, amb el nou parc infantil i la futura Sala Polivalent, que ja es comença a projectar, estem transformant aquest espai en un pulmó cultural i social del poble. 

Des de l’equip de govern volem felicitar-vos a tots i a totes per la gran feina realitzada i encoratjar-vos a gaudir d'aquest nou equipament i curs escolar que comença a Can Gruart. 

Maite Tixis         Sònia Ruiz 

Alcaldessa         Regidora d’Educació