Les activitats de Nadal a Vilablareix

Nadal a Vilablareix

 

El Nadal arriba a Vilablareix amb activitats per a petits i grans, totes elles adaptades a les mesures de la Covid_19. 

 

Ja podeu començar a pensar com decorar les façanes de casa vostra per a participar al concurs d’adornament de façanes de Nadal! Us podeu inscriure telefònicament a les oficines municipals i entrar a formar part del concurs abans del 24 de desembre. El jurat passarà a veure les decoracions el dilluns 28 de desembre, i el guanyador es publicarà el dimarts 29. Aquest, guanyarà una panera de productes de proximitat.

 

La visita de Patge Reial tindrà lloc el dilluns 28 de desembre a les 16h a la Plaça del Perelló. Cal inscripció prèvia per telèfon a l’Ajuntament fins al 24 de desembre. Podreu saludar als patges reials per grups de màxim 6 persones del mateix grup bombolla i és obligatori l’ús de la mascareta.

 

El dimarts 29 de desembre podreu seguir un taller de dibuix a través del canal de Youtube de Vilablareix Televisió. Aprendreu a dibuixar l’escut de Vilablareix a càrrec de Jordi Baus.

 

Pels esportistes, enguany arriba la cursa de Sant Silvestre a Vilablareix! No serà la típica cursa, ja que les mesures de seguretat no permeten aglomeracions. Però les rutes estaran senyalitzades per poder-les fer lliurement del 30 de desembre al 3 de gener. Es surt des de la plaça del Perelló i es pot escollir entre la ruta curta de 6,5km i la ruta llarga de 13km.

Els donatius seran a favor d’Oncolliga Vilablareix. Trobareu les guardioles per a fer les donacions a l’Ajuntament i alguns comerços del poble. 

Si pengeu fotografies a les xarxes socials, etiqueteu #StSilvestreVilablareix i #SalutVilablareix

 

El dimecres 30 de desembre a les cinc de la tarda hi haurà contes amb al Companyia La Minúscula. Es farà en directe per l’Instagram de l’Ajuntament de Vilablareix @vilablareix_cat

 

I a partir del dissabte 2 de gener trobareu penjat un vídeo a Vilablareix Televisió on us expliquem la història dels Tres Reis d’Orient

 

Finalment, el 5 de gener hi haurà la Cavalcada de Reis d’Orient (subjecte a les indicacions del procicat). Tindrà lloc a les 18h pels carrers de Vilablareix. Podreu veure-la des del balcó de casa. No cal sortir al carrer! A més, la podreu seguir en directe per saber per on estan passant per l’Instagram de l’Ajuntament @vilablareix_cat

 

Poseu el fanalet al balcó perquè els Reis vegin que sou a casa!!