L’Ajuntament de Vilablareix adjudica les obres per a la nova Escola Madrenc

Ple extraordinari adjudicació Escola Madrenc

El ple extraordinari celebrat aquest dijous al vespre a l’Ajuntament de Vilablareix ha adjudicat les obres per el nou edifici de l’Escola Madrenc a l’entitat mercantil Arcadi Pla SAU, per un import de 4.167.808,43€ (exclòs IVA). La contractació inclou la redacció del projecte bàsic, el projecte executiu, i la posterior execució de les obres.

L’alcalde de Vilablareix, David Mascort, explica que “el termini per a la redacció del projecte bàsic i executiu i la seva aprovació per ple s’allargarà fins a finals de novembre i en aquell moment podran començar les obres que tenen un termini d’execució de 14 mesos”. Per tant, la previsió és que el mes d’abril de l’any 2023 el nou edifici de l’escola estigui a punt per a ser utilitzat.

 

Actualment l’Escola Madrenc compta amb l’edifici principal i varis mòduls provisionals degut a l’increment de la població del municipi en els darrers anys.

 

El nou edifici comptarà amb més de 3.300m2 construïts i s’ubicarà al costat del Centre Cultural Can Gruart, entre els carrers Francesc Macià i Farigola.

 

Per una altra banda, el ple també ha aprovat la moció de suport a l’Amnistia. Es demana la immediata posada en llibertat de les preses i els presos polítics, així com que es reparin els danys causats a les persones represaliades.