La Ràdio i la Pau és el lema de la Setmana de la Ràdio 2023

Setmana de la Ràdio 2023

 

·      El dilluns 13 de febrer és el Dia Mundial de la Ràdio declarat per la UNESCO

·      Per a commemorar-ho, Ràdio Vilablareix celebra la 12a Setmana de la Ràdio del 13 al 17 de febrer.

·      El tema a tractar enguany és la ràdio i la pau.

 

El proper dilluns 13 de febrer és el Dia Mundial de la Ràdio declarat per la UNESCO. Per a commemorar-ho, Ràdio Vilablareix 107.5 FM ho celebrarà com cada any amb una programació especial del 13 al 17 de febrer.

 

“Des dels inicis Ràdio Vilablareix, amb la col·laboració dels Amics de la UNESCO Girona, ha celebrat el Dia Mundial de la Ràdio amb una programació especial. Enguany creiem que serà molt interessant, ja que el tema a tractar és la pau, una paraula que malauradament trobem molt a faltar a la ciutadania en tots els sentits per poder viure en un món més just i bonic i que els mitjans de comunicació hi tenim també el nostre compromís i deure a fer-ho possible” explica el coordinador de Ràdio Vilablareix, Didac Romagós. 

 

D’aquesta manera, cada dia a les 12h s’emetrà una entrevista per Ràdio Vilablareix relacionada amb la ràdio i la pau, el lema d’enguany. Els convidats que en vindran a parlar seran els següents:

 

·      Dilluns 13:  Albert Caramés, President de Fundipau

·      Dimarts 14: Neus Sotomayor, Directora d’Unipau

·      Dimecres 15: Marco Aparicio, Membre del ICIP

·      Dijous 16: Mar Vallderiola (editora) i Jordi Algué (arxiver i historiador) per parlar del llibre “Paraules de Pau” d’Arcadi Oliveres. 

·      Divendres 17: Tica Font, membre del centre DELÀS

 

Hi haurà una taula rodona el mateix dilluns 13 de febrer a les 11h del matí als estudis de Ràdio Vilablareix que estarà moderada per Dolors Reig, Presidenta dels Amics de la UNESCO de Girona. Els participants a la tertúlia seran els següents:

 

·      Sònia Cervià, responsable de comunicació de la Coordinadora d’ONG Solidàries de les comarques gironines.

·      Albert Quintana, responsable de Justícia i Pau Girona

·      Toni Soler, representant de FundiPau a Girona

·      Mariona Ventura, secretària dels Amics de la UNESCO de Girona

 

És la 12a edició de la Setmana de la Ràdio organitzada per Ràdio Vilablareix. Altres anys s’han tractat temes com els joves, la ràdio en temps de desastres i emergències, els esports i la diversitat, entre d’altres.

 

Tota la programació es podrà escoltar en directe a l’emissora 107.5 FM i al web www.radiovilablareix.cat des d’on ho podreu recuperar i escoltar també en diferit.