Es posa en funcionament una Aula Mentor a Vilablareix

Aula Mentor

 

Aquest mes de febrer s’ha posat en marxa a Vilablareix una Aula Mentor. Es tracta d’un projecte de formació a través d’internet, obert i flexible, del Ministeri d’Educació i Formació Professional que permet ampliar i millorar competències personals i professionals. 

 

Els cursos són en castellà i van dirigits a persones de més de 18 anys que sàpiguen fer servir les eines informàtiques. Segons el curs és necessari tenir coneixements previs.

 

Els cursos:

 

·      Es pot començar quan l’alumne vulgui, un cop formalitzada la matrícula.

·      Tutoria en tot moment, excepte durant el mes d’agost, per vacances d’estiu.

·      Tenen una durada estimada i no existeix un límit de temps. L’alumne marca el ritme de treball segons la disponibilitat.

·      Certificat del curs quan es supera una prova presencial en acabar. Certificat expedit pel Ministeri d’Educació i Formació Professional.

 

Informació i matrícula:

 

L’Ajuntament posa a disposició l’aula del Punt TIC del Centre Cultural Can Gruart que estarà obert de dilluns a divendres de 16 a 19h, per aquelles persones que necessitin ordinador amb accés a internet.

 

Per a més informació sobre cursos i procediment de matrícula, et pots adreçar a les dependències del Rusc al 972.49.56.55 o a vilablareix@aulamentor.es on es podrà demanar cita de dilluns a divendres de 09 a 12h i els dimarts a la tarda de 16 a 18h.