Es liciten les obres del ‘camp de futbol 7 i dos futbol 5 de Vilablareix’

Licitació obres camp futbol

L’Ajuntament de Vilablareix ha licitat aquest mes de desembre les obres del ‘camp de futbol 7 i dos futbol 5’.  

 

Aquesta obra consistirà en la construcció del camp de futbol 7 (i dos marcatges de futbol 5 de manera transversal) annexa al camp de futbol municipal de Vilablareix, així com la creació d’una àrea d’escalfament i estirament situat entre l’edifici dels vestidors i el carrer. La construcció del camp de futbol 7 s’executarà en una explanada on ja existia el camp de futbol de terra. Es mantindrà la ubicació actual però es farà el canvi dels seus paviments amb la millora de les capes de suport i de les seves instal·lacions. 

 

Les obres està previst que puguin començar el mes de març i la durada prevista és de 6 mesos. ‘Després de la construcció dels quatre nous vestidors, l’ampliació de la grada i amb aquesta transformació del camp de terra en un camp de gespa artificial completem tot el projecte de les instal·lacions per a la pràctica d’aquest esport al nostre municipi i cobrim les necessitats d’espais actuals i futurs del FC Vilablareix’ ha afirmat l’alcalde, David Mascort.

 

L’import de licitació del projecte és de 327.134,22€ (IVA inclòs) i el període per a presentar ofertes acaba el proper 30 de desembre.