Els Vermuts Musicals tornen a Vilablareix amb Conchita, Cesk Freixas i Tona Gafarot

Vermuts Musicals 2023

La quarta edició del cicle portarà tres concerts a la plaça Perelló els diumenges del mes de març al migdia

 

Un any més, Vilablareix viurà tres Vermuts Musicals els diumenges de març a la plaça del Perelló. Serà la quarta edició del cicle organitzat per l’Ajuntament i la promotora La Tornada i comptarà amb els concerts de Conchita, Tona Gafarot i Cesk Freixas

 

La cantautora espanyola Conchita serà l’encarregada d’obrir aquest nova edició dels Vermuts Musicals el diumenge 12 de març. Després de més de quinze anys de trajectòria i èxits com ‘El viaje’ o ‘Puede ser’, la cantant nascuda a Finlàndia ja està preparant un nou àlbum que veurà la llum el mes de març. El concert a Vilablareix serà, per tant, una de les primeres oportunitats per sentir en directe les noves cançons del seu setè treball, que compta amb la producció de Pablo Cebrián.

 

Tona Gafarot, una de les veus de Les Anxovetes i que compagina el grup amb la seva carrera en solitari, serà la segona protagonista dels Vermuts Musicals de Vilablareix. La cantant i compositora de Llambilles va publicar el 2021 ‘El foc, el caliu i la cendra’, el seu segon àlbum, on va renovar la seva sonoritat amb uns aires més elèctrics i ambientals i enllaçant temàtiques rurals amb sons més propers al pop electrònic.

 

La tercera i última proposta del cicle també arriba a Vilablareix amb nou disc sota el braç. Cesk Freixas s’unirà sobre l’escenari amb Roc Casagran per presentar ‘Direm nosaltres’, el nou àlbum de Freixas. El treball consta únicament de poemes musicals del llibre homònim de l’escriptor sabadellenc i tots dos el presentaran conjuntament als Vermuts Musicals. Amb ‘Direm nosaltres’, Freixas evidencia el vincle entre la cançó d’autor i la creació poètica que ja havia reivindicat en treballs anteriors.

 

En aquesta edició, els Vermuts Musicals mantenen l’aposta ecològica que van estrenar amb èxit el 2022 i tots els concerts es sonoritzaran exclusivament amb energia verda a través d’acumuladors d’energia solar. D’aquesta manera, i amb col·laboració amb el projecte Ecològig impulsat per l’empresa de so AdLibitum, el cicle elimina tota la connexió amb el sistema elèctric per tal de reduir l’impacte mediambiental dels concerts.

 

Tots els concerts començaran a les dotze del migdia i les entrades, que tenen un preu de 3 euros, es poden comprar a la pàgina web www.vilablareix.cat