Coneixes l'escola de famílies?

escola de famílies

L’escola de famílies és un espai d’informació i formació, on l’intercanvi d’experiències i la reflexió col·lectiva esdevenen eines que permeten millorar i acompanyar els fills i filles en les diferents etapes evolutives de l’adolescència.

Està adreçat a persones que tenen o tindran menors de totes les edats a càrrec seu: familiars, educadors/es, tutors/es….

El dimarts 21 de novembre va arrencar el cicle 2023/2024 de l’Escola de Famílies de secundària a càrrec de Maria Conchillo, de l'agenda de salut jove i la coach Gemma Gonzàlez.

En aquesta ocasió es va fer una xerrada per parlar de sexualitat. Van fer-se diferents dinàmiques per parlar d’aquesta temàtica amb els fills i filles, parlar de respecte, capacitat emocional, de com veuen els i les joves d’avui en dia afrontar-se a aquestes converses amb els progenitors, etc. També van donar-se eines als adolescents perquè se sentin segurs a l’hora de parlar amb un adult sobre aquest tema.

 

Els propers dimecres 28 de febrer i dimecres 17 d’abril es faran noves sessions per parlar d’autoestima i diversitat corporal i de sortir de festa, respectivament.

Es poden formular les inscripcions a l’apartat agenda de la web municipal.