Campanya de civisme i cens caní

campanya civisme i cens caní

Són nombrosos els excrements de gossos i gosses que trobem a la via pública i per això, es troba en marxa una campanya de sensibilització per aconseguir responsabilitzar les persones propietàries d'aquests animals. 

A l'Ajuntament s'estan distribuint dispensadors de bosses de recollida de deposicions de gossos i gosses. Cada persona propietària podrà anar-la a recollir un en horari d'oficina. 

 

Recordem l'obligatorietat de censar els gossos i les gosses. Aquest tràmit s'ha de fer a l'Ajuntament. Caldrà aportar el DNI de la persona propietària, la cartilla veterinària de l'animal i abonar una taxa de 15€. Per a registrar l'animal al cens caní, cal que aquest prèviament estigui identificat amb un microxip. 

 

Us informem també d'un curs gratuït online de tinença responsable d'animals de companyia que organitza el Col·legi de Veterinaris de Girona. Podeu trobar més informació a la web www.covgi.cat o al telèfon 972 20 00 62.

 

L'espai públic públic és de tothom i l'hem de mantenir net. Cal preservar la qualitat dels espais i afavorir la convivència.

 

Fem que Vilablareix sigui un poble net!