Nova Iniciativa per garantir l'Accés a Productes d'Higiene Menstrual en Casos d'Urgència

dispensador menstrual

Amb motiu del Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones, ens complau anunciar una nova iniciativa que busca garantir que ningú es trobi sense productes d'higiene menstrual en situacions d'urgència. A partir d'ara, trobareu una caixeta amb compreses i tampons disponibles als banys dels següents els equipaments municipals (a l’Ajuntament, a Can Ballí, al Pavelló Municipal, a Can Gruart i al Camp de Futbol) per a casos excepcionals.

Per què és important aquesta iniciativa?

1. Suport en moments d'urgència: Ens assegurem que totes les persones tinguin accés a productes d'higiene menstrual en situacions imprevistes o d'urgència.

2. Promou la salut i el benestar: L'accés a productes d'higiene menstrual és essencial per mantenir una bona salut i prevenir infeccions.

3. Trenca tabús: Facilitar l'accés als productes menstruals ajuda a normalitzar la conversa sobre la menstruació i a reduir els estigmes associats.

Com podeu contribuir?

· Difusió: Ajudeu-nos a compartir aquesta iniciativa amb amics, familiars i coneguts per assegurar que tothom estigui informat.

· Respecte i ús responsable: Fem un ús responsable dels productes disponibles per garantir que estiguin sempre a l'abast de qui els necessiti en moments d'urgència.

A Vilablareix, continuem treballant per una societat més justa, saludable i igualitària. Gràcies per formar part d'aquest esforç col·lectiu.