5a Edició del concurs de grups de música novells!

Concurs Grups Música Novells

Aquest mes de maig torna la Festa Major de Vilablareix i, una vegada més, es celebrarà el concurs de grups de música novells per a ajudar a potenciar tots aquells grups de música que estan arrencant a casa nostra. 

 

Del 29 de març fins al 25 d’abril s’hi podrà escriure qualsevol grup novell que presenti una cançó pròpia o versió. Els grups que es presentin no poden estar en cap companyia discogràfica en el moment de la inscripció. 

 

Els grups que s’inscriguin a la convocatòria seran publicats a la pàgina de facebook i a Instagram ‘Vilablareix Jove’ i el jurat oficial també valorarà tots els artistes presentats. Les votacions seran del 29 d’abril al 4 de maig. Els 3 grups finalistes seran escollits tenint en compte la valoració del jurat del concurs grups novell.

 

La proclamació dels finalistes es farà el dia 7 de maig a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i el web www.vilablareix.cat

 

Els tres grups finalistes actuaran el divendres 14 de maig a les barraques de Vilablareix on podran presentar 6 cançons com a màxim i la seva actuació no podrà superar els 30 minuts de durada. El guanyador del concurs serà escollit mitjançant un jurat d’experts que el farà públic després de l’actuació del grup que tancarà la nit.

 

El guanyador obtindrà un premi de 500€, podrà actuar com a teloner durant la Festa Major de Vilablareix 2022 i podrà gravar una cançó als estudies El Local situats a Vilablareix. 

 

Consulta les BASES CONCURS GRUPS MÚSICA NOVELLS

Document d'inscripció: Inscripció