AVPC - Vilablareix

President/a:
Jaume Roch
Tlf:
***
Adreça postal:
c/ Farigola, 50
jaumeroch@telefonica.net
Objectius o finalitats principals:

És una associació que te com a finalitat social la col·laboració desinteressada en tasques de protecció civil dins el poble, som una organització de caràcter humanitari i altruista, sense ànim de lucre.

Activitat principal:

Ajudem en diferents esdeveniments que es realitzen, des de,  les fires i festes del poble,  curses esportives i fins i tot ajuden als amics del pessebre en l’arribada dels reis mags al poble.
La seva tasca facilita l’activitat als organitzadors d’aquests esdeveniments, ajuden des de regular el trànsit fins a supervisar que tot rutlli, amb la seva presència i atenció es poden arribar a prevenir incidents.
En el transcurs de l’any, s’activen diferents  plans d’emergència al municipi, (nevades, pluges..etc) en aquesta activació estem alerta per si el consistori necessita el nostre suport. Les nostres tasques,  en cas d’activació d’aquests plans ,entre d’altres,  serien les de gestió de centres d’acollida, d’atenció i informació a la població,  seguiment i senyalització del risc, trasllats i acompanyaments, adequació d’espais  i sobretot de suport a altres grups d’actuació.
Sempre sota les directrius dels serveis d’emergència (mossos, bombers, sanitaris..etc). Estem preparats per ajudar i avisar a aquests serveis en cas de qualsevol incident.

Ressenya històrica:

En data 3 de desembre de 2015 l’Ajuntament de Vilablareix va presentar davant la Direcció General de Protecció Civil la sol·licitud de l’associació anomenada “Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Vilablareix”.

En data 19 de gener de 2016 es va efectuar la inscripció al registre especial de les associacions del voluntariat de protecció civil de Catalunya.

Logo AVPC Vilablareix