Gaudeix del juliol a la fresca!

juliol a la fresca

Ho tenim tot preparat perquè passis el millor mes de tot l'estiu! 

El dijous dia 4 de juliol a les 20 h vine a gaudir del Festival Emergent amb artistes com Les Anxovetes · Circ Los · Julot · Joaquin Matas · Yael Brusca · Momi Maiga.

Compra la teva entrada a: https://www.festivalemergent.cat/es/el-festival/vilablareix-4-de-julio/

 

El dijous 11 de juliol no et pots perdre l'espectacle familiar Arribar i ploure. Un espectacle fresc i popular que barreja cançons, comèdia, jocs de paraules, crítica social o improvisació. Un espectacle per reflexionar i riure amb temes universals. 

Compra la teva entrada (3€) a: https://inscripcions.vilablareix.cat/espectacleperatotselspublicsarribariploure  

 

juliol a la fresca 1

El dimarts 16 de juliol a les 21 h es donaran els premis del concurs Relata'ns juvenil.

 

La mateixa setmana, el dijous 18 de juliol a les 21 h tens una cita amb el Tribut a Abba Voices a la Plaça Perelló. Compra la teva entrada (3€) a https://inscripcions.vilablareix.cat/tributaabbavoices

 

Prepara la teva tovallola per gaudir del cinema a la fresca el proper dimecres 24 de juliol a la piscina amb la projecció de la pel·lícula de Disney Pixar Ratatouille. A més per a la ocasió hi ha una oferta especial a la piscina, hamburguesa més beguda a 10€!

juliol a la fresca cinema bo

 

Per acabar el proper diumenge 14 de juliol Vilablareix es mulla per l'esclerosi múltiple. Consulta'n tota la programació a: https://www.vilablareix.cat/noticies/el-diumenge-14-de-juliol-mullat-lesclerosi-multiple

I els dies de juliol Activa't als voltants de Can Gruart! 

T'hi esperem per fer ioga, tai txi, zumba o caminades. Preu activitat: 1€ per classe. Inscriu-ter a l'apartat agenda de la web municipal!

juliol a la fresca 3

 

Que passis un bon estiu!!!