Piscina municipal (2020)

Exterior de la piscina municipal

LA PISCINA MUNICIPAL OBRIRÀ LES PORTES AMB CANVIS IMPORTANTS DEGUT A LA COVID19

worldSearchLogo

 

El bar de la piscina municipal ha obert les portes aquest dissabte 6 de juny i s’està treballant perquè el dilluns 15 de juny, si ja ens trobem en fase 3 de desconfinament, s’iniciï la temporada de bany.

Des de l’Ajuntament es fa un esforç important per poder oferir aquest servei als veïns i veïnes de Vilablareix per tal que puguin gaudir d’una estona de bany amb seguretat seguint les indicacions de les autoritats sanitàries

 • S’incrementarà les freqüències de neteja i desinfecció de les instal·lacions.
 • Es reduirà l’aforament tal i com indica la normativa vigent, per facilitar que es puguin mantenir les distàncies de seguretat entre els usuaris.
 • Serà necessari establir torns de bany i no es podran utilitzar les instal·lacions quan hi hagi casals d’infants. El torn de bany s’escollirà en el moment de fer l’abonament, tota la unitat familiar s’assignarà al mateix torn i, en principi, només hi haurà la possibilitat de sol·licitar canvi de torn l’última setmana de juliol, per fer-se efectiu el dia 1 d’agost si hi ha places disponibles als altres torns.

Si en el transcurs de l’estiu canvien les condicions que les autoritats sanitàries ens marquen, s’informarà convenientment a tots els abonats.

Els adults hauran de ser molt responsables, tenir conductes exemplars i estar pendents en tot moment dels infants al seu càrrec, per tal que també els infants mantinguin les distàncies de seguretat amb la resta d’usuaris de les instal·lacions.

Degut a les limitacions d’aforament, es prega a totes les famílies que disposin de piscina pròpia o comunitària que enguany no es treguin l’abonament de la piscina. Per aquest mateix motiu, enguany es reserva exclusivament a les persones empadronades a Vilablareix la possibilitat de fer-se abonaments per la piscina i no està previst que es venguin entrades individuals.

 

CANVIS DE FUNCIONAMENT DES DEL 26/06/2020:

En motiu de la publicació de la Generalitat en data 26/06/2020 dels nous criteris per a l’obertura i funcionament de les piscines, en les quals es flexibilitzen determinades mesures que s’havien establert amb anterioritat, l’Ajuntament de Vilablareix ha decidit modificar els criteris excepcionals de gestió de la piscina municipal en motiu de la COVID-19.

 • S’amplia l’aforament de les instal·lacions que la normativa havia reduït al 30%.
 • Desapareixen el torns horaris que fins ara eren obligatoris. Només es mantindrà el torn horari d’ús exclusiu pels casals, de 11.00h a 14.00 de dilluns a divendres des del dilluns 29/06 al divendres 31/07.
 • Es mantindrà la parada de mitja hora per tal de poder realitzar una desinfecció més a fons de les instal·lacions, de 14:00 a 14:30.
 • Tots els abonats podran gaudir de les instal·lacions de bany a l’horari que vulguin, sempre i quan no es superi l’aforament de les instal·lacions, que suposarà no poder accedir fins que s’alliberi aforament.
 • Es manté el registre i control d’accés, per tal de facilitar la traçabilitat d’usuaris a les autoritats sanitàries en cas que sigui necessari.
 • Continua essent obligatori accedir a les instal·lacions amb mascareta, mantenir la distància física interpersonal de seguretat d’1,5 m. En cas que no es pugui mantenir aquesta distància de seguretat entre persones que no mantenen una relació i un contacte propers de forma molt habitual és obligatori l'ús de mascareta.
 • Podeu fer-vos l’abonament tant a l’Ajuntament presencialment portant una foto actual o bé telemàticament al web municipal.

Com realitzar l’abonament?

En el moment de realitzar l’abonament haureu d’indicar:

 • Si algun dels membres de la unitat familiar normalment no serà usuari de la piscina (si ho sol·liciteu se li farà el carnet, però a efectes d’estimació del còmput d’aforament ho hem de tenir en compte).
 • Quin és el torn de bany que preferiu en primera, en segona i en tercera opció.

 

Preus abonaments 2020:

Abonaments 2020

 

Quota reduïda: Si els dos caps de família han patit un ERTO total durant un mínim d’un mes, un ERTO parcial durant un mínim de dos mesos, es troben a l’atur o són autònoms/es que acreditin una reducció del 30% dels ingressos durant els mesos de març, abril i maig respecte el mateix període de l’any anterior. En el cas de les famílies monoparentals que es trobin en algun dels casos anteriors s’aplicarà la quota reduïda directament.

 

Si calgués tancar la piscina per directius de les autoritats sanitàries, no es retornarà l’import dels abonaments.

Jardins de la piscina municipal