Can Gruart ha acollit un màster gràcies a la iniciativa d'una empresa del viver El Rusc

Dimarts, 02 Juliol 2013 18:47
Can Gruart ha acollit un màster gràcies a la iniciativa d'una empresa amb seu al viver, El Rusc Can Gruart ha acollit un màster gràcies a la iniciativa d'una empresa amb seu al viver, El Rusc

El Centre Cultural de Can Gruart ha acollit durant tres dies un màster gràcies a la iniciativa de l'empresa, amb seu al viver d'empreses, Velna Cosmetics que és la distribuïdora a Girona de la marca Nail Artist. Durant aquests dies la marca comercial Nail Artists, que es dedica a la comsètica, ha reunit un total de 20 persones, de les quals 14 eren estudiants del màster.

La gerent de Velna Cosmetics, Mònica Garcia, ha explicat que el fet de tenir la seu al viver d'empreses de Vilablareix li ha anat "molt bé" i ha agraït la bona feina i predisposició dels tècnics municipals perquè el màster, d'àmbit estatal, hagi estat un "èxit".

"El fet d'estar al viver d'empreses m'ha ajudat molt a l'hora de poder organitzar aquest màster a Can Gruart. Venir aquí ha estat un encert ja que és un bon lloc on poder-nos desenvolupar comercialment", ha manifestat.

"La directora de la marca, que és alemanya, ha al·lucinat amb el Centre Cultural de Can Gruart i amb el poble en general. Els hi ha encantat", ha afegit.